Vážený pane šéfredaktore,

uplatňuji na základě Tiskového zákona č. 46/2000 Sb., § 10, odst. 1 právo na odpověď na váš článek Dezinformátoři se snaží dostat do senátu, který lze najít pod odkazem:

Text reakce:
Několik let obsese personálně levicově anarchistického portálu Manipulátoři.cz vůči mé osobě, kdy totiž v čele portálu stojí extrémista Jan Cemper, který vzešel z prostředí anarchistických extrémistů a vedl českou odnož extrémistického hnutí Occupy Now vede k neustálému změňování mé osoby se skandálními adjektivy a urážlivými konotacemi.
Naposledy mě ve svém článku zmínil jako “postavu české dezinformační scény”. Nejsem si přitom vědom, že byl byl uveden ve výroční zprávě Bezpečnostní informační služby jako dezinformátor nebo extrémista, jako se to povedlo autorovi článku, panu Cemperovi.
Považuji neustálé omílání mého jména v souvislosti s dezinformátory za účelovou kampaň autora, který nesleduje mé skutečné názory, zcela veřejně prezentované na mých sociálních sítích, zejména www.facebook.com/robert.vasicek79
S mými názory se můžete seznámit také na mých senátorských stránkách https://revoluce-roberta-vasicka.webnode.cz/
S mým komunálním programem se seznámíte na adrese www.mycotuzijeme.cz Žádný z mých názorů nepovažuji za dezinformační, nebo lživý. 
Bc. Robert Vašíček
lídr kandidátky My co tu žijeme
kandidát na senátora
*konec opravného sdělění.

author