Za tuto reklamu odpovídá společnost Google
Categories: Hoax

HOAX: Německý lék na covid

Za tuto reklamu odpovídá společnost Google

Internetem se šíří tento absurdní hoax plný vymyšlených tvrzení:

„V Německu se konečně našel lék na CORONA VIRUS. Němečtí lékaři neuposlechli zdravotní zákon WHO, který požaduje, neprovádět pitvy při úmrtích na koronavirus a zjistili, že smrt NEDĚLÁ VIRUS, ale BAKTERIE,. Vede ke krevním sraženinám a ke smrti pacienta. Německo poráží takzvanou Covid-19, což není nic jiného než “široká intravaskulární koagulace” (trombóza). A způsob jak ji léčit, znamená léčit ji antibiotiky, protizánětlivými léky a antikoagulaci.
PRVNÍ – ASPIRIN. Tuto senzační zprávu pro celý svět přinesli němečtí lékaři pitvou mrtvých těl produkovaných Covid-19. Němečtí patologové navíc říkají, že mechanické větrání a jednotky intenzivní péče nikdy nebylo třeba. V Německu začala změna protokolu KDO identifikoval a odstranil mezinárodní globální epidemii Lék už byl znám, ale WHO o tom Číňany neinformoval, je to jen obchod!!! Zdroj: Německo, Ministerstvo zdravotnictví.
Sdílejte! Ať se to dostane do celého světa! Předejte to své rodině, sousedům, známým, kamarádům, kolegům, do okolí.
Prevence? Užívejte 100 mg aspirinu a apronexu nebo paracetamolu. Proč? Protože bylo prokázáno, že Covid-19 stimulací podporuje vývoj trombózy. Protože krev není nasycená kyslíkem. Krev houstne, její proudění v srdci a plicích zpomaluje, člověk nemůže dýchat a rychle umírá.
V Německu byl porušen protokol o doporučení WHO a byla provedena pitva těla, která zemřela na Covid-19. Tělo, paže, nohy a další části těla byly otevřeny a bylo zjištěno, že krev se rozšířila a žíla a krevní sraženiny ve všech žilách a krevní sraženiny v tepně zasahují do normálního průtoku krve a zabraňují dodání kyslíku do všech orgánů, zejména mozek, srdce a plíce a pacient nakonec zemře.
Německé ministerstvo zdravotnictví okamžitě změnilo protokol léčby Covid -19 a začalo předepisovat infikovaným pacientům 100 mg aspirinu a apronaxu – výsledek: pacienti se začali zotavovat a došlo ke zlepšení.
Poskytněte tyto informace, okamžitě je zpřístupněte veřejnosti v celé zemi. Německo /naštěstí/ porušilo normu, po celém světě budou soudní spory za skrytí tolika úmrtí a za kolabující ekonomiky mnoha zemí po celém světě.
A všichni pochopí proč byl vydán rozkaz pohřbít mrtvé okamžitě bez pitvy a označit je jako velmi znečišťující.
Je v našich silách konat spravedlnost a doufat, že můžeme zachránit mnoho životů.
Proto fungují antibakteriální gel a oxid chloru…..
Všechna PANDEMICKÁ PSYCHIS byla potřeba, protože byznys je byznys. Stínová vláda chce očkovat vakcínu a implantovat čip, který zabíjí masy k ovládání populace a snížení světové populace. Je to plánované a kruté, ale neskryje se to, jen na nějaký čas – A J E T O V E N K U !“

Je to absolutní lež. Německé ministerstvo zdravotnictví nic takového nevydalo. Patologové z Německa naopak na základě výsledků své studie vyvracejí tvrzení, že u většiny nakažených, kteří podlehli infekci, byla příčinou úmrtí jejich předchozí onemocnění či vysoký věk. Argumentují tím, že ze 154 uskutečněných pitev v 68 ústavech po celém Německu byla u 86 procent případů označena choroba covid-19 jako příčina smrti. „Pitva prokázala, že Sars-CoV-2 způsobuje nejen poškození plic, ale postihuje i další orgánové systémy,“ uvedla asociace německých patologů. To ukazuje, že koronavirus Sars-CoV-2 „nelze v žádném případě srovnávat s běžným chřipkovým virem“. Podobné hodnoty prezentují ve svém dříve publikovaném článku soudní lékaři v Hamburku. Situace i v Německu je vážná. Jedenáct největších německých měst se radilo s kancléřkou Angelou Merkelovou, jak zachytit nastupující druhou vlnu pandemie. Zda ji Německo zvládne, se rozhodne právě ve městech.

Výše uvedený text je absurdní. Například tvrdí, že smrt způsobuje bakterie a radí užívání aspirinu, který nemá žádné antibiotické účinky. Nový koronavirus Covid-19 je virus, proto by antibiotika neměla být používána jako prevence nebo k léčbě.

Nenaslouchejte babským radám. Mohou vám více ublížit jako pomoci. Zvláště takovým, které argumentují čipováním lidí. Oxid chlóru může být i životu nebezpečný.

Za tuto reklamu odpovídá společnost Google
Jan Cemper

Jsem šéfredaktor projektu. Narodil jsem se a žiji v Kolíně. Ve svém mládí jsem se angažoval v radikálním levicovém hnutí, což považuji za velkou osobní chybu. Mnoho lidí proto nechápe, proč najednou ověřuji faktické informace. Má odpověď je "právě proto". Válka na Ukrajině a následná islamofobní vlna mi pomohla si uvědomit, že spousta věcí na internetu není pravda. Vím, jak se dezinformace šíří i kdo je vytváří. Znám cílovou skupinu, na kterou jsou dezinformace zaměřeny. Těmito lidmi neopovrhuji a ani si nemyslím, že jsou nesvéprávní jedinci, kterým musíme vše vysvětlovat. Na stranu druhou zásadně odmítám, aby lež byla nazývána jiným názorem.

Recent Posts

Manipulace Davida Martinka ohledně smlouvy DCA

David Martinek je režisér a producent, nezávislý komentátor a publicista. Natáčí předně televizní dokumenty, publicistiku,…

3 hodiny ago

Česká pošta mění uniformy, prokremelští aktivisté to okamžitě spojují s Ukrajinou

Zdá se, že ukrajinizací Česka trpěli už komunisté. I za komunismu totiž pošta, která nesla…

16 hodin ago

Ukrajinští neonacisté Rédové vadí, slovenští ne

Petra Rédová je jednou z aktivistek, které rády poukazují na údajný neonacismus na Ukrajině. Nedávno…

1 dnem ago

Opět se šíří lež, že bude rušen svátek 8. května

Jakýsi pamflet z e-mailu je pro některé dostatečným důkazem, že vláda se údajně rozhodla zrušit…

2 dny ago

Za co všechno může být souzen Pavel Zítko?

Asi všichni zaznamenali zprávu, že dezinformátora Pavla Zítka hledá policie. Podle dostupných informací o zadržení…

2 dny ago

Polský generál Adam Marczak byl prý zabit na Ukrajině. Nic takového se nastalo

I v českém prostředí je šířena zpráva, že Rusko zabilo několik vysoce postavených důstojníků NATO na…

3 dny ago
Za tuto reklamu odpovídá společnost Google