Za tuto reklamu odpovídá společnost Google
Categories: KomunikaceLidé

Jan Tománek jako konspirátor

Za tuto reklamu odpovídá společnost Google

Režisér a bloger Jan Tománek, který šíří různé dezinformace o onemocnění Covid-19 (odkazujeme na texty publikované na našem webu zde, zde a zde) je vedle virologie a epidemiologie zjevně odborníkem i na události kolem útoku na Světové obchodní centrum v roce 2001. Na jednom ze svých posledních příspěvků na Aktuálně.cz totiž 10. září 2021 napsal:

Že to s tím naším „západním“ světem není tak úplně v pořádku, mi začalo poprvé docházet právě po 11. září a plně jsem to, se všemi důsledky, pochopil nyní díky covidu. Rozdělení světa na dobré a špatné je jen fikce – obávám se, že jsou jen špatní a ještě horší…
Co na tom, že nikdy na světě nespadl žádný mrakodrap důsledkem požáru, co na tom, že administrativní budova číslo 7 spadla „sama“ přestože do ní žádné letadlo nikdy nenarazilo, co na tom, že se budovy samovolně nehroutí volným pádem. A jak napsal jeden fyzik – buďto má pravdu americká vyšetřovací komise a nebo Newton a jeho zákony. Obojí prostě možné není. Přestože existuje nespočet nezvratných důkazů, že se 11. září nemohlo odehrát tak, jak je oficiálně prezentováno, že existuje několik tisíc architektů a inženýrů, kteří vědí, že fyzika prostě musí platit vždy a pro každého (https://www.ae911truth.org/signatures/#/AE/)
Přesto, zajímá někoho hledání pravdy? Myslím, té skutečné a ne té a mainstreamové – tedy té „povolené“?
Myslím že ne, protože kdyby si jí člověk připustil, silně by to otřáslo celým jeho hodnotovým systémem.

Jasně se tak ukazuje, že se i režisér Tománek považuje za jednoho z osvícených a vyvolených, kterým byla zjevena pravda a který je zmocněn tuto pravdu zvěstovat. Nestydí se přitom odkazovat na konspirátorské stránky a mnohokrát vyvrácené konspirační teorie o požárech mrakodrapů. V tomto světle je tak nutné vidět i veškerá jeho vyjádření kolem onemocnění Covid-19.

Nelze než blahopřát serveru ECHO 24, jehož redaktor Daniel Kaiser (velký příznivec ivermektinu) v článku Nové dno české novinařiny odsoudil rozhodnutí serveru Aktuállně.cz ukončit spolupráci s blogery Zwyrtek-Hamplovou, Hnízdilem a právě Tománkem, že se těchto dezinformátorů ujal. Budou tak moci publikovat své příspěvky spolu s Tománkovými kolegy ze Zdravého fóra Tomášem Nielsenem a Tomášem Fürstem, antisemitou Michalem Semínem, realitním makléřem a dezinformátorem Robertem Troškou či malířkou Astrid Hudečkovou (která ještě 6. 12. 2021 s odvoláním na lživé weby tvrdí, že virus SARS-Cov-2 dosud nebyl izolován).

Za tuto reklamu odpovídá společnost Google
Miloš Kadlec

Recent Posts

Neexistuje důkaz, že dědeček Petra Fialy František Bärtl se podílel na „Akci T4“

Premiér Petr Fiala je trnem v oku mnoha lidem. Kromě toho, že se šíří výmysly…

4 hodiny ago

Ne, ani tisíckrát opakované sdílení smyšleného citátu Trumpa z něj neudělá skutečný citát

Na Facebooku se momentálně opět šíří údajný citát, ve kterém Trump vyzdvihuje sílu Ruska. Například…

8 hodin ago

Manipulace Davida Martinka ohledně smlouvy DCA

David Martinek je režisér a producent, nezávislý komentátor a publicista. Natáčí předně televizní dokumenty, publicistiku,…

1 dnem ago

Česká pošta mění uniformy, prokremelští aktivisté to okamžitě spojují s Ukrajinou

Zdá se, že ukrajinizací Česka trpěli už komunisté. I za komunismu totiž pošta, která nesla…

2 dny ago

Ukrajinští neonacisté Rédové vadí, slovenští ne

Petra Rédová je jednou z aktivistek, které rády poukazují na údajný neonacismus na Ukrajině. Nedávno…

2 dny ago

Opět se šíří lež, že bude rušen svátek 8. května

Jakýsi pamflet z e-mailu je pro některé dostatečným důkazem, že vláda se údajně rozhodla zrušit…

3 dny ago
Za tuto reklamu odpovídá společnost Google